Hrana za boljšo spolnost

Hrana za boljšo spolnost

Ali obstaja hrana za boljšo spolnost?

Kot vemo, je tisto kar pojemo odločilnega pomena kako zdravi bomo, kako se bomo počutili in tudi koliko časa bomo živeli. Pa obstaja morda tudi hrana za boljšo spolnost? Seveda obstaja in to na dva načina. Prvi je ta, da določena hrana zaradi svoje oblike, vonja in okusa povzroči večji erotični naboj in vzburjenje.

Drugi način pa pride seveda v poštev z zaužitjem hrane, ki vsebuje določena hranila, vitamine in minerale, ki vplivajo na potenco, boljše počutje in tudi na več volje po spolnosti. Pa poglejmo katero hrano smo imeli v mislih. Dejstvo je, da spolne nagone prebudi hrana falične oblike. Hrana za boljšo spolnost v tem primeru so zagotovo banane, kumare, bučke in podobno.

Vsekakor pa z okusi prevladujejo sladke, rdeče jagode. Izjemno poživilo za spolnost tiči tudi v čokoladi, ki še posebej močno deluje na ženske čute. Več o tem kako določena vrsta hrane vpliva na željo po spolnosti pa v nadaljevanju.

Hrana za boljšo spolnost je na dosegu rok

Navadno je tako, da ko pomislimo na to kaj je hrana za boljšo spolnost, najprej pomislimo na različno eksotično sadje, začimbe in koreninice, ki rastejo na popolnoma drugem koncu sveta. Res je, tudi to drži, a večinoma imamo danes že vse kar pri roki. Govorili smo o bananah, bučkah, kumarah, jagodah in čokoladi. Nič strašnega kajne.

Pomembno pa je ali znate to hrano tudi pravilno uporabiti. Seveda se ni potrebno zakaditi v posteljo in svoji dragi mahati s kumaro v rokah. Vsekakor pa lahko vajin večer začinite s kakšnimi drobnimi provokacijami pri katerih uporabite kumaro, banano ali kaj drugega. Hrana za boljšo spolnost pa čepi tudi na trgovskih policah.

Čokolado smo že omenili ampak zakaj prav ta sladka razvada? Dejstvo je, da se po zaužitju sladke tablice počutimo srečni in naši možgani nagrajeni. Dobra volja in sporščenost pa še kako dobro vplivata na voljo do spolnosti. Občutki “nagrade” so na koncu podobni zato ni čudno, da jih naši možgani povezujejo v eno.

Hrana za boljšo spolnost ki je plod znanosti

Morda ne moremo reči, da ravno plod znanosti vekakor pa dolgoletnih opazovanj, primerjav in testiranj. Da je ginseng hrana za boljšo spolnost so prišli ljudje sami skozi dolga tisočletja. Prvi na tem področju so verjetno Azijci, ki že dolgo poznajo čudežne učinke ginsenga. Gre za koreninico, ki raste večinoma v predelih Azije kjer njene dobrodejne učinkovine že dolgo poznajo.

Prav zato seveda ne čudi, da je prav ginseng vedno prisoten v praktično vseh tabletkah za večjo spolno moč, poželenje in potenco. Čeprav je še kako koristen na drugih področjih našega zdravja pa bomo danes seveda izpostavili njegove dobrodejne učinke na spolnost. Je ginseng hrana za boljšo spolnost?

To težko rečemo, saj samega ginsenga ne uživamo, niti ga ne dodajamo k hrani. Je pa na voljo v obliki kapsul in različnih prehranskih dopolnil. Z ginsengom seveda ne gre pretiravati zato v primeru uporabe vsekakor skrbno preberite navodila za uporabo in se jih tudi držite.

Tagovi:

Više članaka