Je kaj narobe če si samski

Je kaj narobe če si samski

Je kaj narobe če si samski?

Svet se vrti ne glede na to kaj počnemo na njem. Ali smo srečni, žalostni, poročeni ali samski. O tem ali je kaj narobe če si samski razmišlja veliko ljudi, a je to navadno zgolj njihova težava. Zakaj pravimo “njihova”. ker se veliko samskih ljudi zaradi tega obremenjuje iz napačnega razloga in sicer jih je strah kaj si o njih mislijo drugi.

Po njihovem mnenju so v očeh družine in prijateljev nesposobni poiskati si partnerja. Pa ga res moramo vsi imeti? Je kaj narobe če si samski? Čisto nič! Ogromno odraslih živi samsko življenje in so s tem zelo zadovoljni. Tako takšnih, ki morda kakšne resnejše zveze niso imeli, kot takšni, ki so se po več letih s partnerjem razšli.

Zavedati se je potrebno nečesa. Danes je denimo v naši mali deželici skoraj enak delež samskih in vezanih. Tako, da lahko rečemo, da s tem ni čisto nič narobe. Le zakaj bi na silo morali iskati nekoga zgolj zato, da bi ugajali drugim.

Se tudi vi sprašujete ali je kaj narobe če si samski?

Povsem brez potrebe. Če se ves čas sprašujete je kaj narobe če si samski, povejmo da resnično nič. Seveda je težava, če se samska oseba počuti osamljeno in si partnerja želi. V takšnem primeru so seveda dobrodošle razne spletne aplikacije in strani za zmenke. Kljub temu pa vas samski stan ne bi smel bremeniti na takšen način.

Potrebno se je zavedati, da ljubezen pride sama od sebe tudi kadar ni izzvana. Zato se prepustite toku življenja in ga uživajte s polnimi pljuči. Družite se s prijatelji in zahajajte v pozitivno nastrojeno družbo kjer je tudi več možnosti, da boste spoznali nekoga, ki bi lahko bil po vašem okusu. Ne sprašujte se ali je kaj narobe če si samski pač pa na življenje poglejte raje skozi rožnata očala.

Mnogi samski vam bodo odkrito priznali, da tako zelo uživajo, da bi težko bolj. Seveda pa se z leti ta občutek spreminja saj smo ljudje družabna bitja, na stara leta pa nihče ne bi hotel ostati sam.

Je kaj narobe če si samski in imaš otroka?

Enostarševske družine so precej pogost pojav. Zgodi se, da se partnerja znajdeta v trenutku, ko enostavno ne gre več naprej in se raje razideta. Težava je če so posredi otroci, saj tako doživijo precejšen stres. Kljub temu pa dodajmo, da je še precej slabše, če živijo s staršema, ki se ves čas prepirata. Ali je kaj narobe če si samski z otrokom?

Seveda da ne. Življenje gre dalje in čisto nič slabše. Seveda pride do več obveznosti, ni deljenja odgovornosti, vrtec, šola, trgovina, kuhanje, pospravljanje in vzgoja. Vse je nenadoma na plečih enega, še posebej, če se ne dogovorita uspešno za deljeno skrbništvo. A ne glede na to ne smemo gledati na situacijo kot, da je kaj narobe če si samski.

Tudi samski starši živijo lepo življenje, nemalokrat pa v njihovo življenje vstopi oseba za katero bi lahko rekli, da niso verjeli, da jo bodo kdaj spoznali. Ljubezen je vedno v zraku samo na zrak morate.

Tagovi:

Više članaka