Kako pokazati ljubezen

Kako pokazati ljubezen

Veste kako pokazati ljubezen?

Ste se v zadnjem času lotili spoznavanja in šli na nekaj zmenkov? Potem je povsem mogoče, da ste med vsemi kandidati zagledali osebo, ki je po vašem okusu in bi se z njo radi še bolje spoznali. Morda pa sta že na stopnji, ko sta precej domača in vas muči zgolj še kako pokazati ljubezen.

Gre za trenutek, ki je večini precej zoprn, saj je težko z jezika spraviti tiste besede glede ljubezni, naklonjenosti in razigranem srcu. Kljub temu pa obstaja več načinov, da simpatiji sporočite kakšno mnenje imate o njej. Sploh ni potrebno reči “ljubim te”, da bi tako dokazali svojo pripadnost. Načinov kako pokazati ljubezen je kar nekaj.

V nadaljevanju bomo skušali opisati nekaj teh načinov, kateri bo pravi za vas, pa se boste morali odločiti sami. Seveda pa imejte pred tem o svoji simpatiji izdelano določeno karakterno sliko, ki vam bo povedala kako dojemljiva je in kaj je tisto kar ji bo šlo morda najlepše v uho.

Poglejmo kako pokazati ljubezen

Če je vaša simpatija izrazito romantična in nežne narave, bo dovolj priznati, da jo imate radi. Seveda jo lahko presenetite tudi s kakšnim darilcem, je pa seveda pomembno tudi ali govorimo o moškem ali ženski. Ženska rada sliši romantično priznanje in tudi darilce ji veliko pove. Medtem, ko bo moškemu včasih dovolj že romantičen pogled in poljub. Hm, kako pokazati ljubezen v primeru, da niste prepričani, da so čustva obojestranska?

Gre seveda za precej kompleksno situacijo, ko vas lahko čaka pozitiven a tudi negativen odziv. Nekateri ljudje enostavno ne izdajo svojih misli in imajo na obrazu tako imenovan poker face. V tem primeru boste morali malce potipati teren. Kako pokazati ljubezen takšni osebi?

Lahko poizkusite srečo in poveste kar vas žuli. Lahko pa denimo uporabite kakšen besedni ovinek in preverite odziv. Eden takšnih ovinkov je denimo “kako fino je, da sva se spoznala kajne? “. Odgovor na to vprašanje vam bo povedal marsikaj, zanesite pa se tudi na svoj notranju čut.

Kako pokazati ljubezen če se spoznavata na spletu?

V teh časih, ko se naša življenja pretežno odvijajo kar na spletu, je jasno, da se tam tudi spoznavamo. Spletne aplikacije za zmenke so tako danes prvi kanal za samske, ki si želijo poiskati partnerja. Kaj hitro spoznamo koga simpatičnega, z njim poklepetamo, potem pa ne vemo kako pokazati ljubezen.

Težko je takole na daljavo oceniti ali je primeren trenutek ali ne, vsekakor pa je priporočljivo, da se pred tem spoznata v živo. Izpovedovanja ljubezni preko spleta vam ne bi priporočili. Na ta način ne boste videli niti odziva, saj boste morali zaupati natipkanim besedam. Ko se vprašamo kako pokazati ljubezen v tem primeru je jasno, da hodimo po tankem ledu.

Ljubezen lahko pokažemo tudi tako, da si zapomnimo o čem smo se pogovarjali in kasneje to potrdimo. Prav tako je lep izraz ljubezni iskren nasmešek, ali pa skrb za simpatijo v določenem trenutku, ko se ne počuti dobro. Vsekakor pa bodite prijazni, spoštljivi in predvsem strpni.

Tagovi:

Više članaka