Prednosti bioklimatske pergole in še precej več

Prednosti bioklimatske pergole in še precej več

Bioklimatska pergola = doživljenjska konstrukcijska rešitev. Najbolj priljubljen del tega izdelka je streha, sestavljena iz rotirajočih se letvic. Pri upravljanju rotiranja letvic in kontroliranja moči ter količine dnevne svetlobe gre za zelo poseben princip.

Bioklimatska pergola ščiti pred vetrom, dežjem, snegom in pripomore k boljšemu kroženju zraka. Dodatna prednost tega izdelka tiči v panelih, ki so inteligentno oblikovani, da omogočajo kar najboljši pretok vode. Vsi vijaki in matice so izdelani iz visokokvalitetnega, nerjavečega jekla. Bočne strani pergole lahko zaščitimo z ZIP tendami ali sistemi iz stekla.

Ti ne bodo zavzeli dodatnega prostora in bodo ponudili vrhunsko zaščito pred prahom in zunanjimi zvoki. Tkanino so izdelali najboljši proizvajalci na trgu in prav vsak model pergole na ta način spremenili v dekorativen dodatek. Bioklimatska pergola je uporabna celo leto, saj poleti zaščiti pred sončnimi žarki, pozimi pa lahko z vgrajenim gretjem toploto zadrži v prostoru.

Ergonomski dizajn je nadvse prikladen del vsake bioklimatske pergole. Te so izdelane na osnovi aluminija in postavljene na čvrste in stabilne stebre, ki so pritrjeni v tla z dodatkom za odvajanje vode. Pergole so izjemno prikladne tudi za preživljanje večernih uric na prostem.

Nanje lahko namreč namestimo dodatna LED svetila, pri čemer je električna napeljava skrita v samem profilu, uporabljamo pa jih lahko z daljinskim upravljavcem. Vsi modeli pergol so na voljo v verziji samostoječega tipa, z naslonom na steno ali v modularni različici. Takšen sistem se enostavno nadgradi še z upravljanjem preko pametnih naprav in celo z avtomatizacijo na podlagi vremenskih razmer.

V vsakem primeru je potrebno izpostaviti popoln nadzor vseh elementov in senzorjev, ki skrbijo za nemoteno delovanje. Na željo kupca se lahko streho tudi pobarva z izborom barve v barvni paleti RAL. Bioklimatska pergola je izdelek zaradi katerega boste lahko uživali v sproščenem vzdušju in popolni uporabnosti, ter prilagoditvah glede dimenzij posameznega modula, tako za zasebne kot poslovne objekte.

Tagovi:

Više članaka

Katero igro igrati

Katero igro igrati

Ena od dilem igranja spletnih iger je zagotovo katere casino igre igrati. Dilema zato, ker jih je na voljo zares veliko in se človek kar težko upre, da ne bi preizkusil kar vseh. To seveda sploh ni sl

Skrite Android funkcije

Skrite Android funkcije

Imate v lasti pametni mobilni telefon katerega poganja operacijski sistem Android? Potem si boste seveda želeli izvedeti nekaj skrivnosti, ki vam morda še niso znane. Tokrat bomo preverili skrite Andr