Trik za obdelavo fotografij na telefonu

Trik za obdelavo fotografij na telefonu

Trik za obdelavo fotografij na telefonu

Le kdo danes nima ves čas pri sebi svojega pametnega telefona? Večina pa ga niti več ne uporablja samo za klicanje ali pošiljanje sporočil, pač pa za brskanje po spletu, pregledovanje spletne pošte in za zabavo. Seveda pa nas večina uporablja tudi kamere, ki so na novih napravah postale zares vrhunski foto aparati. Pa poznate kakšen trik za obdelavo fotografij na telefonu?

Prav o tem bomo govorili danes, ko vam bomo zaupali kar nekaj trikov in nasvetov na tem področju. Za začetek pa povejmo, da imajo v veliki večini trike pripravljeni že praktično vsi pametni telefoni, ki so na trgu. To pomeni, da znajo kar sami izostriti in osvetliti sliko, da bo kar najlepša. Klasičen trik za obdelavo fotografij na telefonu je vsekakor uporaba enega izmed filtrov.

Ti so nameščeni že kar v sami aplikaciji in ga je potrebno zgolj klikniti pred fotografiranjem. V resnici pa takšen filter lahko dodate tudi na koncu.

Drugi trik za obdelavo fotografij na telefonu

Pa si oglejmo še drugi trik za obdelavo fotografij na telefonu. Pa niti ne bo šlo samo za en trik pač pa nekaj združenih nasvetov kako obdelati fotografijo, da bo ta na socialnih omrežjih dosegla kar največ odzivov. Za začetek se potrudite seveda že z idejo in fotografirajte nekaj zanimivega kar pritegne.

Lahko je tudi selfie. Potem s filtrom uredite barve, mi vam predlagamo modri filter, če je slika le dovolj svetla. Ko boste uredili ta del pa sledi obrezovanje. Obrežite fotografijo tako, da bo bistvo le te na sredini. Navadno se izriše mreža s kvadratki zato vam sredine res ne bo težko poiskati. Dodaten trik za obdelavo fotografij na telefonu pa je, da mu dodate kakšen napis.

Prav ta navadno sproži zares veliko odziva, saj pritegne oko in, če je zapis komičen ali pozitivno naravnan, ga imajo ljudje radi. Vzemite si čas, bodite potrpežljivi in fotografijo urejajte dokler vam ne bo všeč.

Trik za obdelavo fotografij na telefonu z aplikacijo

Dodaten trik za obdelavo fotografij na telefonu pa tiči v namenski aplikaciji, ki zmore vse prej opisano in še več. Na spletu boste uporabniki iOS in Androida našli ogromno brezplačnih in plačljivih aplikacij, ki bodo iz vaših umetnin naredile dobesedno čudeže. A pozor. Z obdelavo vendarle ne pretiravajte.

Gre za to, da posiljeno obdelanih slik nihče ne mara, pa tudi vam na koncu ne bodo všeč. Na srečo z obdelovanjem navadno ne boste izgubili originala, ki vas bo vedno počakal v vaši galeriji oziroma knjižnici. In zakaj priporočamo uporabo namenske aplikacije? Ker je to najboljši trik za obdelavo fotografij na telefonu.

Aplikacije so zasnovane tako, da z njimi na kar najlažji način dosežemo tisto kar si želimo. To pa so posebni učinki do katerih sami s svojim osnovnim znanjem iz fotografije ne sežemo. Prav zato so profesionalni fotografi tako jezni na moderno tehnologijo, ki je po njihovem mnenju uničila samo dušo fotografiranja. Priporočamo aplikacijo Picsart.

Tagovi:

Više članaka

Prednosti bioklimatske pergole in še precej več

Prednosti bioklimatske pergole in še precej več

Bioklimatska pergola = doživljenjska konstrukcijska rešitev. Najbolj priljubljen del tega izdelka je streha, sestavljena iz rotirajočih se letvic. Pri upravljanju rotiranja letvic in kontroliranja moč

Katero igro igrati

Katero igro igrati

Ena od dilem igranja spletnih iger je zagotovo katere casino igre igrati. Dilema zato, ker jih je na voljo zares veliko in se človek kar težko upre, da ne bi preizkusil kar vseh. To seveda sploh ni sl

Skrite Android funkcije

Skrite Android funkcije

Imate v lasti pametni mobilni telefon katerega poganja operacijski sistem Android? Potem si boste seveda želeli izvedeti nekaj skrivnosti, ki vam morda še niso znane. Tokrat bomo preverili skrite Andr